Fulbright Denmark kan i år tildele over DKK 3 mio. i legater til danske studerende og har netop nomineret DKK 2,66 mio. til amerikanske studerende

Fulbright Denmark har for nylig nomineret DKK 2,660 millioner til amerikanske studerende, der søger en kandidat- eller ph.d.-grad samt amerikanske forskere, der søger akademiske ophold på danske universiteter i det akademiske år 2023-24. Legaterne gives til en bred vifte af akademiske felter.

Legattildelingerne til danske studerende og forskere er i øjeblikket ved at blive behandlet i sekretariatet og af de forskellige bedømmelsesudvalg. Resultaterne forventes offentliggjort senere på foråret. Fulbright Denmark kan i år tilbyde over DKK 3 millioner i legater til danske studerende, der ønsker at forfølge akademiske muligheder i USA.

Mens de nævnte legater falder under “Fulbright Core Program”, tilbyder Fulbright Denmark også mange andre legater til specielle programmer eller i samarbejde med andre organisationer uden for Fulbright. Læs mere om vores Core Program her.

Det er værd at bemærke, at alle Fulbright-legater tildeles til the best and the brightest og lægger vægt på betydningen af interkulturel udveksling. Fulbright Denmark forventer derfor, at alle legatmodtagere forstår organisationens overordnede mission og fungerer som kulturelle ambassadører for både Danmark og USA.

Fulbrights legater for akademiske ophold i Danmark og U.S.A

Hvert år uddeler Fulbright Denmark en række legater til amerikanske såvel som danske forskere og studerende (master/PhD) til akademiske ophold.

Læs mere