Fulbright Denmarks Grant Competition er åben!

Fulbright Danmark er glade for at kunne annoncere åbningen af ​​vores grant competition for danske studerende og forskere for det akademiske år 2023/2024. Hvert år uddeler Fulbright Danmark legater til dygtige studerende og forskere, som skal studere eller forske/undervise i USA.

Du kan læse mere om vores legater til studerende her og forskere her. På de respektive sider kan du også læse mere om krav for legatmodtagere (“eligibility”) og se legaternes størrelser.

Ansøgningsfristen for Fulbright Denmarks Legater er tirsdag d. 14. februar 2023 kl. 12.00 (middag). Bemærk venligst, at fristen er sat tidligere for denne ansøgningsrunde end i tidligere år.

 

Webinar onsdag d. 9. november for kandidatstuderende og phd’er

Fulbright Denmark afholder onsdag d. 9. november 2022 et webinar, hvor du kan lære mere om vores legater. På webinaret uddyber vi blandt andet, hvordan du kan skrive en god legatansøgning og giver dig et overblik over vores ansøgningsprocess. Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Program Coordinator, Nina Foldager Jung, samt en tidligere legatmodtager, som vil fortælle mere om sin oplevelse som Fulbrighter i USA.

Du kan læse mere om webinaret og tilmelde dig her.

Hvis du er forsker og ønsker at få mere information om vores legater, så kontakt Fulbright Denmarks Program Coordinator, Nina Foldager Jung, direkte på email.

Fulbright legater

Hvert år uddeler Fulbright Denmark legater til dygtige og ambitiøse studerende og forskere som rejser til USA på et akademisk ophold. Lær mere om vores legater ved at klikke på knappen nedenfor.

FULBRIGHT LEGATER