Fulbright Denmark: Studentermedhjælper Nørregade 7A, 1. Tv., København K (ca. 10 timer ugentligt)

To empower the minds that will find global solutions to tomorrow’s challenges by fostering academic and professional expertise and leadership (Fulbright Denmark’s vision).

Fulbright programmet er et akademisk udvekslingsprogram, der bygger på samarbejde mellem den danske og den amerikanske stat. Fulbright Denmark udbyder og administrerer legater og studie/forskningsophold for danskere til USA og for amerikanere til Danmark (Master/Ph.d./Professorer). Vi samarbejder med enkeltpersoner, institutioner og organisationer, ambassader, samt ministerier i Danmark og USA.

Fulbright Denmark søger en studentermedhjælper med interesse for internationalt, akademisk samarbejde og administration.  Vi tilbyder et udfordrende job med stor selvstændighed og med mulighed for at få et godt indblik i, hvordan det er at arbejde i et spændende, internationalt miljø.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med vores Executive Director, men også blive en del af vores team på i alt 5 medarbejdere (heraf yderligere to studentermedhjælpere). Du skal kunne arbejde ret selvstændigt og med fokus på kvalitet for vores legatmodtagere og kontakter. Eget studieophold i USA eller anden tilknytning til USA er en stor fordel. Arbejdssproget er dansk på modersmålsniveau og amerikansk på højt niveau, også skriftligt.

Dine arbejdsopgaver:

Support til vores Executive Director med bl.a. arrangement af møder og besøg, samt udførelse af administrative opgaver i forhold til sekretariatets drift. Derfor vil det være en fordel, hvis du har lidt administrativ erfaring.

Studentermedhjælperstillingen ønskes besat fra ca. 1. marts 2023 eller snarest derefter. Arbejdstidspunkter aftales individuelt, løn efter aftale. Vi er altid fleksible i forhold til studiekrav og arbejdstid.

Fremsend CV og kort ansøgning til  monsted@fulbright.dk. Kun relevante ansøgninger besvares.

Ansøgningsfrist: 15. februar 2023