fbpx
Print

2018 Study of the U.S. Institutes for Student Leaders (SUSI)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I juni 2018 rejser Amina Ashraf, lærerstuderende på University College Copenhagen (UCC), til USA hvor hun skal tilbringe sommerferien på University of Oregon. Amina er blevet udvalgt til at deltage i Study of the U.S. Institutes for Student Leaders (SUSI) 2018 og skal deltage i programmet for “Environmental Issues” sammen med studerende fra hele verden. Hun vil i løbet af sit ophold bla. lære mere om bæredygtighed, bevaring af naturlige ressourcer samt energigenerering. Amina glæder sig meget til opholdet, og vi glæder os meget til at følge hende. Vi har bedt Amina fortælle os lidt om sine forventninger til programmet samt hvad hun glæder sig mest til. Læs hvad hun selv har at sige her:

“Det var en glædelig nyhed for mig at høre, at jeg var blevet optaget på SUSI programmet. At skulle repræsentere Danmark under dette ophold i USA, vil være mig en stor ære. Til dagligt er jeg lærerstuderende med linjefag i engelsk, religion og biologi. Dette program fascinerede mig virkelig, og jeg ser det som en gylden mulighed for at få livslang erfaring og viden.

Jeg er interesseret i dette program fordi det er relevant for mit felt af studie. Jeg er lærerstuderende i biologi, og miljø, naturressourceforvaltning og udvikling er alle emner, der er relevante for mit område.

Jeg har en stor kærlighed til naturen, og jeg ønsker at undervise mine elever i fremtiden, om vigtigheden af at bevare vores natur. Jeg forventer og håber at lære om, hvordan USA håndterer deres naturlige ressourcer og landbrug, og dermed håber jeg at få en dybere forståelse af USA. Derudover forventer jeg at udvikle mine lederskabskompetencer og lære nogle nye og spændende mennesker at kende.

Danmark er et grønt land, og jeg vil gerne være en del af en bevægelse, hvor jeg kan bidrage med den viden jeg får fra dette program, til at hjælpe med at sikre et grønnere og mere miljøvenligt Danmark”.