Fulbright Center tilbyder fremragende vejledning om akademiske studier og forskning i USA. I partnerskab med EducationUSA, vejleder vi ift. at studere på bachelorniveau, og i Fulbright regi vejleder vi ift. kandidatstudier, PhD, postdoc og ift. forskning.

Mere info

Fulbright Center's støtte var absolut uundværlig for, at mit at ophold i Boston blev en realitet; især den praktiske bistand med visumansøgning og generel vejledning i hele planlægningsfasen var uhyre hjælpsom.

— Dansk Fulbright student, 2017/2018

USA vejledning for bachelorstuderende - "Undergraduates"

Ønsker du at studere i USA?

Fulbright Denmark samarbejder med EducationUSA om at vejlede studerende der vil til USA. EducationUSA er et korrekt og neutralt afdelingsnetværk i USA med over 400 internationale vejledningscentre i mere end 170 lande. Hos Fulbright Center i Danmark har vi gruppemøder, individuelle vejledninger, og informationsmøder om forskellige amerikanske uddannelsesrelaterede emner.

Mere info

USA vejledning for kandidatstuderende - "Graduates"

Ønsker du at studere i USA?

Fulbright Danmark kan vejlede potentielle ansøgere ift.kandidatstudier i USA. Fulbright Danmarks vejledning tager for det meste udgangspunkt i såkaldte “free-movers”, som planlægger deres egne studier i USA.

Er du en kandidat eller ph.d.-studerende og interesseret i vores legater? Kontakt Fulbright Danmark for de bedste 30 minutter til at planlægge dine amerikanske studier.

Mere info

USA vejledning for Postdoc & forskere

Forskning og undervisning i USA. USA tilbyder mange muligheder for Postdoc og forskere inkl. kortere forskningsophold, gæstelærer, gæsteprofessor og andre former for beskæftigelse. Vi kan hjælpe med vejledning til postdoc og forskere.

Mere info

USA vejledning træning og praktik

Ønsker du at blive trainee eller være i praktik i USA?

Hvis du overvejer et praktikophold i USA, skal du have visum. Det er ikke tilladt at være trainee eller praktikant som turist, heller ikke hvis et er ulønnet og varer mindre end tre måneder. Uanset hvor du er praktikant, om det er lønnet eller ej – så skal du have et visum.

Mere info

Relevante links

EducationUSA: www.educationusa.state.gov

Institute of International Education (IIE): www.iie.org

Council for International Exchange of Scholars (CIES): www.cies.org

ETS: www.ets.org.

Danish Representations in the U.S.: www.usa.um.dk/en/about-us

The U.S. Embassy in Denmark: dk.usembassy.gov

Populære spørgsmål

No. Our advising is completely free, correct and neutral.

We have info meetings every semester. Keep an eye out on our Facebook page where we advertise these. We have info meetings on studies in the U.S., how to apply for grants, internships, LL.M., sports scholarships etc.

Yes. We can easily set up a private advising session. Please contact us before to do so.

We will gladly help you with all the questions you might have regarding studies in the U.S. on university-level, academic research, internships etc. If we don’t know the answer to your question, we will refer you to someone who does.

Flere spørgsmål