Nu er det næsten tid til vores webinar om legatsøgning til studieophold i USA

Skal du søge legater til studier i USA i det akademiske år 2023/2024? Så tilmeld dig Fulbright Denmarks webinar, hvor Program Coordinator Nina Foldager Jung vil gennemgå ansøgningsprocessen til Fulbright Denmarks legater til studerende på PhD og kandidatniveau, og give råd til at skrive en god legatansøgning. Derudover kan du møde en tidligere Fulbright-legatmodtager, der vil fortælle om sine oplevelser som Fulbrighter i USA.

På webinaret vil du:

  • Blive introduceret til Fulbright Denmark
  • Høre et oplæg fra en tidligere Fulbrighter
  • Modtage gode råd til indholdet af en legatansøgning med særligt fokus på ansøgninger til Fulbright
  • Høre mere om Fulbright Denmarks legater til USA, inkl. krav til ansøgere
  • Få en introduktion til brug af vores ansøgningsportal

Derudover vil der være mulighed for at stille spørgsmål. Når du har tilmeldt dig, vil du modtage en e-mail med en bekræftelse og et Zoom link. Husk at tjekke dit spamfilter, hvis du ikke modtager e-mailen.

Webinaret er primært henvendt til kandidat- og PhD-studerende der søger legater til USA. Hvis du ønsker at vide mere om vores legater til forskere, så er du velkommen til at henvende dig til Program Coordinator Nina Foldager Jung på info@fulbright.dk.

OBS: Ved at tilmelde dig samtykker du til, at Fulbright Denmark kontakter dig i forbindelse med webinaret samt at Fulbright Denmark optager webinaret (lyd & billede) og deler optagelsen med andre tilmeldte deltagere.

    Webinar

    Webinaret finder sted d. 24. januar 2023, kl. 16.00 – 17.30