To empower the minds that will find global solutions to tomorrow’s challenges by fostering academic and professional expertise and leadership (Fulbright Denmark’s vision).

Vi søger en studentermedhjælper med interesse for digitale kommunikationsopgaver i forbindelse med legater og studie/forskningsophold for danskere til USA og for amerikanere til Danmark (Master/Ph.d./Professorer). Du bliver del af vores team, men skal også kunne arbejde selvstændigt og med fokus på kvalitet for vores legatmodtagere og kontakter. Eget studieophold i USA er en stor fordel.

Vi samarbejder med enkelt personer, institutioner og organisationer, virksomheder, ambassader, samt ministerier i Danmark og USA. Fulbright programmet er et akademisk udvekslingsprogram, der bygger på samarbejde mellem den danske og den amerikanske stat.

Arbejdsopgaver:

Lave indhold til hjemmeside, Facebook og LinkedIn.
Skrive blogindlæg til hjemmeside på dansk og engelsk.
Lave indhold i form af billeder og video med en mobiltelefon.
Mindre redigeringsarbejde af billeder og video.

Stillingen kræver en forståelse for kommunikation i sociale medier og webkommunikation. Derudover vil det være godt at have kendskab til usability/brugervenlighed.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med:

Facebook Business Manager.
LinkedIn virksomhedssider.
Wordpress og redigering i Wordpress.
Google Analytics.
Photoshop Elements.
Premiere Elements.

Arbejdssprog er dansk på modersmål niveau og amerikansk på højt niveau, også skriftligt. Studentermedhjælper stillingen ønskes besat fra september 2021. Arbejdstidspunkter aftales individuelt, løn efter aftale. Vi er altid fleksible i forhold til studiekrav og arbejdstid.

Fremsend CV og kort ansøgning til monsted@fulbright.dk. Kun relevante ansøgninger besvares.

Deadline:  19. august 2021

Studentermedhjælper til digital kommunikation

10 timer ugentligt

Nørregade 7A, 1. sal
1165 København K

Deadline: Den 19. august 2021

Læs mere om Fulbright Denmark