Når vores legatmodtagere vinder et Fulbright-legat, er det ikke blot pengene som følger med. De bliver Fulbrighters, hvilket er en prestigefuld titel at bære.

Fulbright er internationalt anerkendt for at være det største og mest prestigefulde uddannelsesudvekslingsprogram i verden. Når du får et Fulbright-legat, og kan kalde dig selv Fulbrighter, vil du derfor opleve at der medfølger en international akademisk anerkendelse, som kan medvirke til at åbne døre i din fremtidige karriere og under dit ophold i USA. Fulbright-programmet har eksisteret i 75 år, og danske Fulbrightere oplever ofte, at deres nye amerikanske bekendtskaber allerede er bekendte med programmet og kvalitetsstemplet der følger med et Fulbright-legat.

“As a Fulbrighter in the US, the door to a unique academic environment opens. Through coursework, unique research opportunities, and bright fellow students, I have grown as a problem solver, communicator, and scientist.”
- Henrik Pinholt, dansk Fulbright-studerende (2021-2022)

Et Fulbright-legat er en samlet pakke, som udover netværk og navnegenkendelse også inkluderer et statsstøttet visum. Fulbright Denmark hjælper dig med at få alt på plads, og du bliver fulgt af kontaktpersoner i både USA og Danmark, som kender det amerikanske visumsystem bedre end de fleste. Dermed er du altså garanteret støtte og sparring, lige fra du bliver udvalgt som legatmodtager og frem til dit ophold i USA i slutter.

"Fulbright Denmark made a real difference in the visa application process and I find it unlikely that I would have been able to obtain the National Interest exemption required to travel to the US to study in these Corona ravaged time if it were not for the generous help of Fulbright Denmark.”
- Peter Borup, dansk Fulbright-studerende (2021-2022)

Ansøg om et Fulbright-legat som gør det nemmere at komme til USA på et akademisk ophold og som vil få en stor betydning for din akademiske karriere. Deadlinen for at ansøge om et Fulbright-legat for studieåret 2022/2023 er overskredet, men du kan læse mere om vores legater her.