Fulbright Denmark søger selvstændig og struktureret PA/sekretær med sans for internationalt samarbejde og administration.

Fulbright Denmark er et akademisk program, der hviler på en bi-national samarbejdsaftale mellem U.S.A. og Danmark. Vi giver legater til nogle af de dygtigste danske og amerikanske studerende og forskere til studieophold på universitetsniveau i henholdsvis U.S.A. og Danmark.

Som personlig assistent for vores Executive Director (ED) og sekretær i Fulbright Center er du en central person. Du skal have overblik og evne mange forskellige administrative opgaver samtidig. Du vil indgå i et tæt og fortroligt samarbejde med vores ED som personlig assistent og ligeledes arbejde sammen med vores team på i alt 3 medarbejdere i forhold til administrative opgaver. Vi har brug for effektivitet og kvalitet i de administrative opgaver, og vi har brug for, at du indgår i planlægning af møder, aktiviteter og projekter. Vores arbejdssprog er dansk og amerikansk. Vi forestiller os, at du har mindst 1 års erfaring fra et lignende job og du må gerne have HK baggrund.

Vi tilbyder et udfordrende job med stor selvstændighed i et spændende, internationalt miljø. Opgaverne er varierede, og vi forventer forståelse for vores grundlæggende værdier om interkulturel forståelse og samarbejde, samt værdien af uddannelse . Vores kontor er i centrum af København, tæt ved Nørreport Station.

Forventet jobstart 1. september. Stillingen forventes besat som en fuldtidsstilling. Ansøgning og CV sendes til monsted@fulbright.dk senest den 24. juni 2021.

PA/Sekretær

Fuldstidsstilling

Nørregade 7A, 1. sal
1165 København K

Deadline: Den 24. juni 2021