To empower the minds that will find global solutions to tomorrow’s challenges by fostering academic and professional expertise and leadership (Fulbright Denmark’s vision).

Vi søger en studentermedhjælper (10 timer ugentligt) med interesse for administrative opgaver i forbindelse med legater og studie/forskningsophold for danskere til USA og for amerikanere til Danmark (Master/Ph.d./Professorer) Du bliver del af et team med vores Program Coordinator. Du skal kunne arbejde selvstændigt og med fokus på kvalitet for vores legatmodtagere og kontakter. Eget studieophold i USA er en stor fordel.

Der vil være tale om administrative opgaver i forbindelse med vejledning og arrangementer (e-mail besvarelser, invitationer, lister, udsendelser, databaseudfyldning, samt praktiske opgaver som arkivering, oprydning og indkøb m.v.) Vi samarbejder med enkelt personer, institutioner og organisationer, virksomheder, ambassader, samt ministerier i Danmark og USA. Fulbright programmet er et akademisk udvekslingsprogram, der bygger på samarbejde mellem den danske og den amerikanske stat.

Arbejdssprog er dansk på modersmål niveau og amerikansk på højt niveau, også skriftligt. Studentermedhjælper stillingen ønskes besat fra august 2021. Arbejdstidspunkter aftales individuelt, løn efter aftale. Vi er altid fleksible i forhold til studiekrav og arbejdstid.

Fremsend CV og kort ansøgning til monsted@fulbright.dk. Kun relevante ansøgninger besvares.

Deadline: 18. juni 2021

Studentermedhjælper

10 timer ugentligt

Nørregade 7A, 1. sal
1165 København K

Deadline: Den 18. juni 2021