fbpx
Print

Amerikanske universiteter topper listen over verdens bedste!

Metroxpress har onsdag den 11. maj, 2016, en artikel om resultatet af Britiske Times Higher Education’s vurdering af de mest prestigefyldte internationale universiteter. På 1., 2., 3., 6., 7., 8., 9., og 10. pladserne optræder amerikanske topuniversiteter – kun University of Cambridge og University of Oxford bryder den amerikanske liste (på 4. og 5. pladsen).  Det drejer sig naturligvis om de amerikanske universiteters almindelige uddannelser og afdelinger med krævende optagelseskrav, men hvor man så også får lov til at studere sammen med verdens bedste studerende.

Du kan læse Times Higher Educations artikel her og se den fulde liste her.

Drømmer du selv om at studere i USA? Så kan du få gratis vejledning hos Fulbright Center gennem hele optagelsesprocessen. Du kan altid skrive til os med spørgsmål eller booke en tid til personlig vejledning på mail: info@fulbright.dk. Derudover har vi også et stort antal legater i Danmark til studier i USA.

Husk også at holde øje med vores hjemmeside eller Facebook – her kan du se, hvornår vi holder infomøder og hvor vi kommer ud på besøg i løbet af året.