Print

Fulbright Kommissionen søger en studentermedhjælper (10 timer/uge)

To empower the minds that will find global solutions to tomorrow’s challenges by fostering academic and professional expertise and leadership (Fulbright Denmark’s vision).

Fulbright Kommissionen søger en studentermedhjælper med interesse for administrative opgaver i forbindelse med legater og studie/forskningsophold for danskere til USA og for amerikanere til Danmark (Master/Ph.d./Professorer).

Vores studentermedhjælper bliver del af et team bestående af vores Program Coordinator og Executive Director.  Vi søger en person, som kan arbejde selvstændigt og med fokus på kvalitet for vores legatmodtagere og kontakter – og som vil have et job, hvor man gør en forskel. Eget studieophold i USA foretrækkes. Der vil være tale om administrative opgaver i forbindelse med vejledning og arrangementer, herunder e-mail besvarelser, invitationer, lister, udsendelser, databaseudfyldning, samt praktiske opgaver som indkøb m.v.

Vi samarbejder med enkelt personer, institutioner og organisationer, virksomheder, ambassader, samt ministerier i Danmark og USA. Fulbright Kommissionen er et akademisk udvekslingsprogram, der bygger på samarbejde mellem den danske og den amerikanske stat.

Arbejdssprog er dansk og amerikansk på højt niveau, også skriftlig. Studentermedhjælper stillingen ønskes besat fra februar 2019 om muligt, og arbejdstidspunkter aftales individuelt, løn efter aftale. Vi er altid fleksible i forhold til studiekrav og arbejdstid.

Fremsend CV og kort ansøgning til monsted@fulbright.dk. Kun relevante ansøgninger besvares.

Deadline d. 14. januar 2019