Print

Infomøder efteråret 2017

Er du interesseret i at studere eller komme i praktik i USA? 

I løbet af hvert semester holder vi flere gange infomøde på vores kontor i Nørregade 7A, 1.tv, om primært selvarrangerede studie- eller forskningsophold i USA og hvad man skal være opmærksom på i den forbindelse.

Nogle af vores infomøder omhandler specifikke emner som legatsøgning, sports scholarships, praktik m.m.

Se datoer for infomøder her:

Tirsdag d.26 september 2017 kl. 15:00 til ca. 17:00: Infomøde om studier i USA. Her snakker vi om hvordan det er at studere i USA samt hvordan man kommer i gang med sin ansøgning, hvad man skal være opmærksom på osv.

Tirsdag 24. oktober 2017 kl. 15:00 til ca. 17:00: Infomøde om praktik i USA. Her snakker vi om processen, når man skal i praktik i USA, bl.a. hvordan man søger om visum til praktikophold i USA.

Tirsdag 21. november 2017 kl. 15:00 til ca. 17:00: Infomøde om legatsøgning. Med udgangspunkt i vores egne legater fortæller vi om do’s and don’ts, når du søger legater til studieophold i udlandet. Vi gennemgår ansøgningsskemaet til vores egne legater med ansøgningsfrist d. 7. marts 2018.

OBS: Der er et begrænset antal pladser til infomøderne, så tilmelding er nødvendig. Send en e-mail til info@fulbright.dk for at tilmelde dig. Oplys venligst navn, studieretning, uddannelsesinstitution i Danmark og planer i USA.